paso

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paso

basa Jawa[besut]

paso

  1. êngg krama/ngoko bangsaning jêmbangan gêdhe (wadhah banyu lsp).








Kata kunci/keywords: arti paso, makna paso, definisi paso, tegese paso, tegesipun paso
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.