pasok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pasok

basa Jawa[besut]

pasok

  1. krama/ngoko asok (mbayar) marang;







Kata kunci/keywords: arti pasok, makna pasok, definisi pasok, tegese pasok, tegesipun pasok

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.