pasrangkara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pasrangkara

basa Jawa[besut]

pasrangkara

  1. (Kw) aruh-aruh (gunêman) kanthi sumèh.








Kata kunci/keywords: arti pasrangkara, makna pasrangkara, definisi pasrangkara, tegese pasrangkara, tegesipun pasrangkara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org