pata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pata

basa Jawa[besut]

pata

  1. êngg (Kw) supata, upata.








Kata kunci/keywords: arti pata, makna pata, definisi pata, tegese pata, tegesipun pata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org