patani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

patani

basa Jawa[besut]

patani

  1. (Kw) paturon;;
Kacocogna karo patanèn.







Kata kunci/keywords: arti patani, makna patani, definisi patani, tegese patani, tegesipun patani

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.