patarana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patarana

basa Jawa[besut]

patarana

  1. (Kw) palungguhan.








Kata kunci/keywords: arti patarana, makna patarana, definisi patarana, tegese patarana, tegesipun patarana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.