patekah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patekah

basa Jawa[besut]

patekah

  1. krama/ngoko araning bab kang kapisan ing kuran.








Kata kunci/keywords: arti patekah, makna patekah, definisi patekah, tegese patekah, tegesipun patekah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org