pathak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pathak

basa Jawa[besut]

pathak

  1. pc dibalang êndhase (nganggo barang atos).








Kata kunci/keywords: arti pathak, makna pathak, definisi pathak, tegese pathak, tegesipun pathak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org