pathol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pathol

basa Jawa[besut]

pathol

  1. pc pathèkên.








Kata kunci/keywords: arti pathol, makna pathol, definisi pathol, tegese pathol, tegesipun pathol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org