patibrata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patibrata

basa Jawa[besut]

patibrata

  1. (Snk) (Kw) ak sêtya ing bojo.








Kata kunci/keywords: arti patibrata, makna patibrata, definisi patibrata, tegese patibrata, tegesipun patibrata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org