patik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patik

basa Jawa[besut]

patik

  1. bêras putih kang kacampuran bêras abang;








Kata kunci/keywords: arti patik, makna patik, definisi patik, tegese patik, tegesipun patik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.