patilasan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patilasan

basa Jawa[besut]

patilasan

  1. krama/ngoko papan (omah lsp) tilas kraton, patapan lsp. ing jaman biyèn;;
Kacocogna karo tilas.








Kata kunci/keywords: arti patilasan, makna patilasan, definisi patilasan, tegese patilasan, tegesipun patilasan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org