pating

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pating Aksara Jawa: (pa)ꦠꦶ (ti) (ng)
Lingga: (cêkèkèh)

  1. (cêkèkèh) krama/ngoko katon mbênggang tmr. sikil;








Kata kunci/keywords: arti pating, makna pating, definisi pating, tegese pating, tegesipun pating
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.