patirtan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patirtan

basa Jawa[besut]

patirtan

  1. (Kw) padusan;;
Kacocogna karo tirta.








Kata kunci/keywords: arti patirtan, makna patirtan, definisi patirtan, tegese patirtan, tegesipun patirtan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.