patita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patita

basa Jawa[besut]

patita

  1. (Snk) (Kw) ak tiba.








Kata kunci/keywords: arti patita, makna patita, definisi patita, tegese patita, tegesipun patita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org