patri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

patri

basa Jawa[besut]

patri

  1. krama/ngoko campuran logam kang dianggo ngrakêtake logam (blèg, slaka lsp);







Kata kunci/keywords: arti patri, makna patri, definisi patri, tegese patri, tegesipun patri

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.