patrol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

patrol (Wl) krama/ngoko

  1. (utawa patroli) nganglang njaga;
  2. êngg ak rondha ing pakampungan (padesan);
  3. (utawa patrolan) êngg gêrdhu pajagan.








Kata kunci/keywords: arti patrol, makna patrol, definisi patrol, tegese patrol, tegesipun patrol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.