patrum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patrum

basa Jawa[besut]

patrum

  1. (Wl) krama/ngoko jubungan isi obat lan mimis.








Kata kunci/keywords: arti patrum, makna patrum, definisi patrum, tegese patrum, tegesipun patrum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.