patungkas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patungkas

basa Jawa[besut]

patungkas

  1. êngg
krama
Krama patungkas
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

piwêling;;

Kacocogna karo pitungkas.








Kata kunci/keywords: arti patungkas, makna patungkas, definisi patungkas, tegese patungkas, tegesipun patungkas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org