paturasan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

paturasan (ꦥꦠꦸꦫꦱ꧀ꦱꦤ꧀)

  1. ki panguyuhan.




Kata kunci/keywords: arti paturasan, makna paturasan, definisi paturasan, tegese paturasan, tegesipun paturasan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org