paturon

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

paturon Aksara Jawa: (pa)ꦠꦸ (tu)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤ꧀ (n)

  1. papan (piranti lsp) dianggo turu.







Kata kunci/keywords: arti paturon, makna paturon, definisi paturon, tegese paturon, tegesipun paturon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.