paul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

paul

basa Jawa[besut]

paul

  1. êngg krama/ngoko biru ênom.








Kata kunci/keywords: arti paul, makna paul, definisi paul, tegese paul, tegesipun paul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.