pawaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pawaka

basa Jawa[besut]

pawaka

  1. (Snk) (Kw) gêni;








Kata kunci/keywords: arti pawaka, makna pawaka, definisi pawaka, tegese pawaka, tegesipun pawaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org