pawana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pawana

basa Jawa[besut]

pawana

  1. (Snk) (Kw) angin








Kata kunci/keywords: arti pawana, makna pawana, definisi pawana, tegese pawana, tegesipun pawana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.