paya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

paya

basa Jawa[besut]

paya

  1. ak digolèki;;
Kacocogna karo upaya.








Kata kunci/keywords: arti paya, makna paya, definisi paya, tegese paya, tegesipun paya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.