Menyang kontèn

payah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

payah êngg krama/ngoko

  1. salah, kesel banget;
  2. pc rekasa, angèl.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti payah, makna payah, definisi payah, tegese payah, tegesipun payah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.