payah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

payah êngg krama/ngoko

  1. salah, kêsêl bangêt;
  2. pc rêkasa, angèl.








Kata kunci/keywords: arti payah, makna payah, definisi payah, tegese payah, tegesipun payah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.