payudara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

payudara

basa Jawa[besut]

payudara

  1. (Kw) susu.








Kata kunci/keywords: arti payudara, makna payudara, definisi payudara, tegese payudara, tegesipun payudara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org