payun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

payun

basa Jawa[besut]

payun

  1. (Kw) ak payon.








Kata kunci/keywords: arti payun, makna payun, definisi payun, tegese payun, tegesipun payun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org