pego

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pego

basa Jawa[besut]

pego

  1. krama/ngoko ora lumrah ênggone ngucapake basa Jawa (kaya cara Bagêlèn).








Kata kunci/keywords: arti pego, makna pego, definisi pego, tegese pego, tegesipun pego
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.