pegon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

pegon krama/ngoko

  1. êngg ora mligi cara Jawa (modhèl campuran);
  2. basa Jawa ditulis nganggo aksara Arab;
  3. êngg dhokar.








Kata kunci/keywords: arti pegon, makna pegon, definisi pegon, tegese pegon, tegesipun pegon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org