pekoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pekoh

basa Jawa[besut]

pekoh

  1. krama/ngoko mlaku sikile mênga sêmu medong-medong.








Kata kunci/keywords: arti pekoh, makna pekoh, definisi pekoh, tegese pekoh, tegesipun pekoh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org