pelan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pelan

basa Jawa[besut]

pelan

  1. krama/ngoko araning manuk.







Kata kunci/keywords: arti pelan, makna pelan, definisi pelan, tegese pelan, tegesipun pelan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.