Menyang kontèn

pelo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

pélo

basa Jawa[besut]

pélo

  1. krama/ngoko ora cetha pakecapané tmr. guneman (kaya bocah cilik, wong lara banget lsp).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pelo, makna pelo, definisi pelo, tegese pelo, tegesipun pelo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.