peloh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

peloh

basa Jawa[besut]

peloh

  1. krama/ngoko lêmês miyar-miyur, ora kaku.








Kata kunci/keywords: arti peloh, makna peloh, definisi peloh, tegese peloh, tegesipun peloh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.