pencos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pencos

basa Jawa[besut]

pencos

  1. pc pencong, pèncèng.







Kata kunci/keywords: arti pencos, makna pencos, definisi pencos, tegese pencos, tegesipun pencos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.