pepe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pepe

basa Jawa[besut]

pepe

  1. krama/ngoko ak;








Kata kunci/keywords: arti pepe, makna pepe, definisi pepe, tegese pepe, tegesipun pepe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org