pepe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pepe

basa Jawa[besut]

pepe

  1. krama/ngoko ak;








Kata kunci/keywords: arti pepe, makna pepe, definisi pepe, tegese pepe, tegesipun pepe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.