perak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

perak

basa Jawa[besut]

perak

  1. êngg pisahan, pêgatan.








Kata kunci/keywords: arti perak, makna perak, definisi perak, tegese perak, tegesipun perak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.