peran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

peran

basa Jawa[besut]

peran

  1. krama/ngoko ak Pangeran.








Kata kunci/keywords: arti peran, makna peran, definisi peran, tegese peran, tegesipun peran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.