peso

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

peso

basa Jawa[besut]

peso

  1. êngg krama/ngoko lading.








Kata kunci/keywords: arti peso, makna peso, definisi peso, tegese peso, tegesipun peso Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org