petak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

petak

basa Jawa[besut]

petak

  1. êngg diguthêk-guthêk.








Kata kunci/keywords: arti petak, makna petak, definisi petak, tegese petak, tegesipun petak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org