petan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

petan

basa Jawa[besut]

petan

  1. krama/ngoko ulik ki golèk tuma srana dibiyaki rambute;








Kata kunci/keywords: arti petan, makna petan, definisi petan, tegese petan, tegesipun petan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.