pethak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pethak

basa Jawa[besut]

pethak

  1. krama/ngoko corak putih ing bathuk utawa êndhas (tmr. jaran).







Kata kunci/keywords: arti pethak, makna pethak, definisi pethak, tegese pethak, tegesipun pethak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.