pethak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pethak

basa Jawa[besut]

pethak

  1. krama/ngoko corak putih ing bathuk utawa êndhas (tmr. jaran).








Kata kunci/keywords: arti pethak, makna pethak, definisi pethak, tegese pethak, tegesipun pethak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org