pidih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pidih

basa Jawa[besut]

pidih

  1. diirêng nganggo pidih.








Kata kunci/keywords: arti pidih, makna pidih, definisi pidih, tegese pidih, tegesipun pidih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.