pihak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pihak

basa Jawa[besut]

pihak

  1. êngg pc pehak.








Kata kunci/keywords: arti pihak, makna pihak, definisi pihak, tegese pihak, tegesipun pihak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org