pijana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pijana

basa Jawa[besut]

pijana

  1. (Kw) taman, patamanan.








Kata kunci/keywords: arti pijana, makna pijana, definisi pijana, tegese pijana, tegesipun pijana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.