pikang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pikang

basa Jawa[besut]

pikang

  1. êngg krama/ngoko pukang.








Kata kunci/keywords: arti pikang, makna pikang, definisi pikang, tegese pikang, tegesipun pikang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org