pike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

pike

basa Jawa[besut]

pike

  1. krama/ngoko araning cita.








Kata kunci/keywords: arti pike, makna pike, definisi pike, tegese pike, tegesipun pike Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org