pike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pike

basa Jawa[besut]

pike

  1. krama/ngoko araning cita.








Kata kunci/keywords: arti pike, makna pike, definisi pike, tegese pike, tegesipun pike
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.