piksa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

piksa

  1. atur piksa: awèh wêruh, kandha marang;
  2. êngg
krama
Krama piksa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êmbuh.







Kata kunci/keywords: arti piksa, makna piksa, definisi piksa, tegese piksa, tegesipun piksa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.