piksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

piksa

  1. atur piksa: awèh wêruh, kandha marang;
  2. êngg
krama
Krama piksa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êmbuh.








Kata kunci/keywords: arti piksa, makna piksa, definisi piksa, tegese piksa, tegesipun piksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org