pil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pil

basa Jawa[besut]

pil

  1. (Wl) krama/ngoko glintiran tamba (lumrahe kênini).








Kata kunci/keywords: arti pil, makna pil, definisi pil, tegese pil, tegesipun pilBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org