pil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pil

basa Jawa[sunting]

pil

  1. (Wl) krama/ngoko glintiran tamba (lumrahe kênini).








Kata kunci/keywords: arti pil, makna pil, definisi pil, tegese pil, tegesipun pilBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pil&oldid=101244"