pilapilu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pilapilu

basa Jawa[besut]

pilapilu

  1. (Kw) yiyid.








Kata kunci/keywords: arti pilapilu, makna pilapilu, definisi pilapilu, tegese pilapilu, tegesipun pilapilu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org